8 Ocak 2011 Cumartesi

ŞİFALI DEVREMÜLK

  


                            Dünyanın yedi harikası olarak bilinen yerlerin isimlerini mutlaka duymuşsunuzdur.Şimdi buyerlere hemen yanı başımızda duran ülkemizde bir yer daha ekleniyor,AFYON GAZLIGÖL de dünyanın mineral yönünden en zengin kaplıcaları yer almaktadır. Gazlıgöl  2008 yılında bakanlar kurulu kararı ile Türkiye termal başkenti ilan edildi ve yatırımlara hız verildi.

Şimdi termal devremülk almanın tam zamanı tapulu ömür boyu sizin ve sonrasında çocuklarınıza miras bırakabileceğiniz havuzlu 5 yıldız konforunda mülk sahibi olmak istemezmisiniz.

AYRICA: 
1) Sağlığınızı Koruyun 
2)Kira Derdinden Kurtulun  
3)Kazanç Sağlayın  
4)Tatil yapın

Dairelerin özellikleri şu şekildedir.


1+1 Daireler : 70 m2
                              1 Ad Yatak odası -1 Ad Amerikan mutfaklı Salon – 1 Ad cam katlamalı balkon – 1 Ad Derecesi ayarlanabilir kaplıca havuzlu banyo ve Daire komple termal suyla alttan ısıtmalı ve lüx eşyalı dayalı döşeli kablosuz internet     82 “LCD televizyon Bulunmaktadır. ARALIK 2012 De Teslim.

      2+1 Daireler : 110 m2
                              2 Ad Yatak odası -1 Ad Amerikan mutfaklı Salon – 1 Ad cam katlamalı– 1 Ad Derecesi ayarlanabilir kaplıca havuzlu banyo ve Daire komple termal suyla alttan ısıtmalı ve lüx eşyalı dayalı döşeli kablosuz internet     82 “LCD televizyon ve ARALIK 2012 De Teslim.

      3+1 Daireler : 170 m2 VIP(lüx daire)
                              2 Ad Yatak odası -1 Ad Amerikan mutfaklı Salon – 1 Ad cam katlamalı balkon – 1 Ad Derecesi ayarlanabilir kaplıca havuzlu banyo ve Aynı banyo odası içinde sauna bölümü masaj bölümü jakuzi ve duşa kabin bölümleri bulunmaktadır .Daire komple termal suyla alttan ısıtmalı ve lüx eşyalı dayalı döşeli kablosuz internet     82 “LCD televizyon ve ARALIK 2012 De Teslim.


Sahip olacağınız devremülkler  sosyal tesis yönündemde oldukça zengin bir yapıya sahip olacaktır. Restorantı kafeteryası bowling salonu havalı silah atış poligonu masatesnisi bilardo salonu fitnes merkezi fizik tedavi merkezi bay bayan türk hamamı bay bayan kapalı yüzme havuzları bay bayan aile banyoları bay bayan masaj salonları basketbol futbol sahaları sinema salonları toplantı salonları diskosu alışveriş merkezi su kaydırakları Yörük çadırı çocuklar için kreş ve oyun parkları mevcutturda


dairelerin kullanımı ise bir sefere mahsus kurayla herkesin kalacağı günler belirlencektir.Sonrasında heryıl bir ay atlamalı olarak dairelerin kullanımı size ait olacaktır.


10 günlük fiyat listesi
 1+1 daireler 
peşin     : 10500 tl
taksitli : 2500 tl peşin 36ay x 300 tl =13300 tl

2+1 daireler
peşin     : 14500 tl
taksitli :  4000 tl peşin 35ay x 400tl = 18000 tl

Bugün bu fiyatlara alacağınız devremülkler bittiği zaman 2 - 3 kat fazlasına kesinlikle satabilirsiniz.

Ayrıca her cuma  ve cumartesi akşamları tesisin bulunduğu gazlıgöl bölgesine tesisleri görmek ve daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza yönelik ücretsiz geziler düzenlenmektedir.
daha fazla bilgi almak için 

 iletişim
tracker07@hotmail.com  mail adresiyle ulaşabilirsiniz.. 








0 yorum:

 
Powered by Blogger