5 Şubat 2011 Cumartesi

2 SAATTE AUTOCAD ÖĞREN

     AutoCAD Mühendislikten, sanata; hemen her alanda kullanılan genel amaçlı bir çizim programıdır. Kursa gitmeden AutoCAD öğrenebilirsiniz. Eskilerin dediği gibi kolunuza bir bilezik daha takmak istermisiniz.                 

BU E KİTAP SİZE NE ÖĞRETECEK ?
Bu set ile birlikte A'dan Z'ye herşeyi öğrenebileceğiniz gibi,ihtiyaç duyulan konulardada profesyonelleşmenizi sağlayacaktır.

Eğer vasıfsız biri olarak AutoCAD Eğitimi almışsanız, Eğitim sonunda AutoCAD’i çok iyi öğrenmiş de olabilirsiniz. ancak sizin bilginiz pratiğe dökülmediği sürece bilginiz bir işe yaramaz. Öncelikle farklı alanlarda çalışabilecek kapasiteye sahip olmalısınız.  NEDİR BU FARKLI ALANLAR,
1-Mimari çizim yapacak eleman sıkıntısı var.(Genelde yapı öğretmenleri, inşaat MYO mezunları giriyor bu işlere)
2-Elektirik ve Mekanik çizim yapabilecek elemanlar aranmakta (Bu alana lise mezunu veye MYO mezunu kişiler rahatlıkla girebilmekte)
3-Zayıf akım çizebilecek kişiler.
4-Yaptığı çizimi yerinde kontrol edebilecek kişiler çok iyi bir maaşla çok iyi bir pozisyonda çalışabiliyorlar.
5-Autocad sizin için bir referanstır. Bu alanda ne kadar iyi olursanız, vizyonunuz da o kadar geniş olur.
6-Özetle;  Vasıfsız olarak, yani ilgili bölümlerden eğitim almamış olursanız, Teknik Ressam vasfıyla iş bulmanız mümkündür.
Yukarıda yazdığım 6 alan aslında birbiriyle bağlantılıdır.  Elektrik projesi çizen birisi Mekanik çizimide öğrenebilir çünkü benzerdir. Zira elektrikle zayıf akımda aynı proje içersinde bulunur. Doğal gaz tesisatı da bunlardan birisidir.

Bütün bunlara ulaşmak ve yeni bir kariyer elde etmek için  E KİTABI İNDİRin ..

0 yorum:

 
Powered by Blogger