9 Şubat 2011 Çarşamba

ADSENSE CANAVARI

İnternet reklamcılığı ile ayda 1000 Tl kazanmak hayal değil.Hemde oturduğunuz yerden.Google çalışsın  siz çayınızı içerken hesabınızı kontrol edin.
 Vaktinizi alan boş işlerden sıkıldıysanız eğer %100 çalışan ''0'' riskli yüksek kazançlı bir sistem arıyorsanız doğru adrestesiniz. Anlattığımız sistem türkiyede bilinen ve herkesin az çok kazançlar sağladığı GOOGLE ADSENSE dir.Üstelik paralarınızda her ayın sonunda google güvencesi ile hesabınıza yatmaktadır.

Adsense Canavarı ise bu sistemden gerçekten çok para kazanmanın yolları üzerine oluşturulmuş bir settir. Herkes Google Adsense’den para kazanıyor dedim, doğru. Aylık 1000$ , 2000$ hatta çok daha fazlasını kazananlar da var, fakat herkes değil! Adsense Canavarı ile siz de bu azınlığın arasına katılabilirsiniz! Üstelik Adsense Canavarı setine ödeyeceğiniz ücretin dışında KESİNLİKLE hiçbir ek ücret ödemeden.


Kitap alıp okuyan kişilerin yorumları



          Kitabı okuyan birisi olarak;Temel, öz ve sade bir dille konunun özüne inmiş arkadaş. Kitabı alırken hafif çekincelerim vardı, kendi halinde adsense’den sürekli kazançları olan biriyim 4 yıllık bir tecrübenin ardından acaba alsakmı ki?, işime yarar şeyler varmıdır ki? sorulardan sonra “akıl akıldan üstündür” niyeti ile aldım. Ve çok memnun kaldım. İster sıfırdan başlayın, ister uzman olun. Kitaptan elbet kapacağıınız birşeyler çıkacaktır. Az veya çok. O sizin tecrübenizle alakalı.
Adam anlatmış, alın okuyun kardeşim. :)
HKNOCN
Kitabı en başındaki cümleden başlayarak en sondaki cümleye kadar anlayarak ve içtenlikle okudum. İçeriği hakkında birşey söylemeyeceğim. Söyleyeceğim şuan kitapta yazılanları uygulamaya büyük bir hevesle başlamış bulunmaktayım. Arkadaşa çok çok teşekkür ederim.
TuKeNeCeGiz
Adsense canavarını satın aldığınız takdirde aşağıdaki bonuslarada sahip olmuş olacaksınız.
           1) 5 DK google e-kitabı
           2) Backlink Canavarı e-kitabı
           3) Otomatik ping programı
           4) Hızlı index programı
           5) Adsense canavarı güncelleme hakkı

BÜTÜN BUNLARLA BERABER ADSENSE CANAVARINA BURADAN ULAŞABİLİRİSİNİZ.

0 yorum:

 
Powered by Blogger